Мебелен Салон AIKO & MOBBO

  2009-08-17 20:20:09

"МАРТИНОВ КЛИМА" ЕООД се включи активно в изграждането на новия мебелен салон на AIKO и MOBBO като подизпълнител на "ПИКС" ООД

Обекта се изгражда в непосредствена близост до "Praktiker", и е разположен на площ от над 15000кв.м., като самата постройка е на три нива с разгъната застроена площ от над 20000 кв.м.

Цялата климатична инсталация включва шест основни климатични машини CLIMAVENETA с обща хладилна мощност над 600kW и въздуховодна мрежа от над 5000 кв.м.

Очаква се обекта да бъде приключен към края на месец Ноември.

Официален представител на Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

  2008-12-29 18:30:54

След близо една година съвместна и ползотворна работа с японския гигант DAIKIN Industries Ltd.  "Мартинов Клима" ЕООД е вече официален представител на DAIKIN за Бургас и региона.

В тази връзка "Мартинов Клима" ЕООД има удоволствието да представи на българския пазар техните продукти с високо качество и надежност. 

DAIKIN Industries Ltd. е основана през 1924г. от Акира Ямада в Осакa. Днес DAIKIN произвеждат и пласират по света висококачествени климатични системи за промишленоста,за фирми и битови нужди,с общ оборот от 5.7млрд евро.Десeтилетният опит,последователната изследователска дейност и иновативната технология напрaвиха DAIKIN №1 в Япония и света.
Корпорацията DAIKIN се явява един от родоначалниците и най-активния производител на климатична техника.Корпорацията по право се счита за законодател на световното ниво в областта на разработка и серийно производство на оборудване за климатизация.
При сглобката на климатици DAIKIN е въведен 100% изходящ контрол на качеството-проверка на работоспособнотта на всяка сглобена единица климатично оборудване.
Задължителен 100% входящ контрол на всички комплектуващи детайли и възли изключва снижаване на качеството.
Номенклатурата на климатично оборудване на DAIKIN значително превишава разнообразието на тази техника на други известни марки.
В момента тя наброява повече от 3200 модела,включващи битови,полупромишлени и промишлени климатици,системи за централна климатизация/VRV/,чилъри,конвектори,системи за вентилация 


Хипермаркет Карфур - Бургас

  2000-00-00 00:00:00

До броени дни ще приключат довършителните работи по изграждането на климатичните инсталации в Хипермаркет "Карфур" - Бургас. Магазинът с площ от над 10 000 кв.м е част от новият двуетажен търговски и развлекателен център МОЛ Изгрев в гр. Бургас


Нов уеб сайт !

  2008-12-09 15:27:09

Мартинов Клима пуска в действие нов уеб сайт в който ще се представя информация относно дейноста и продукцията на фирмата. В него ще се съдържа  детайлна информация и продуктова спецификация за отделните  продукти и завършените обекти от фирмата, включително новини относно дейноста на Мартинов Клима